Cariere

 Coca-Cola HBC Romania si-a luat angajamentul de a-si dezvolta afacerea, contribuind in acelasi timp la imbunatatirea vietii comunitatilor locale si la dezvoltarea angajatilor. Pentru a ne dezvolta s pentru a deveni si mai buni, avem nevoie de capabilitati organizationale puternice precum si de oamenii potriviti în pozitiile potrivite.

In calitate de membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, suntem printre cele 28 de tari care deservesc mai mult de 581 milioane de oameni prin marci lider de piata pe care le imbuteliem, precum si prin numeroasele activitati destinate comunitatilor la care participa in fiecare an si angajatii nostri.

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca angajatilor nostri le place munca pe care o fac, la fel cum si consumatorilor le plac produsele noastre. Suntem la fel de pasionati in a descoperi cele mai bune abilitati ale angajatilor nostri, pe cat suntem de motivati in a obtine cele mai bune rezultate. Investitia sustinuta in formarea si dezvoltarea oamenilor nostri a avut ca rezultat multe povesti de succes in cadrul Coca-Cola HBC Romania.

Daca doresti sa faci parte dintr-o companie care actioneaza in mod responsabil pentru asigurarea sustenabilitatii:
• afacerii sale
• comunitatilor locale si
• a lumii in care traim,
atunci alege o cariera la Coca-Cola HBC Romania:

Start your search here

Misiunea noastra

Despre noi

Performanta financiara

Performanta sustenabila

Guvernanta corporatista

Cadrul strategic play to win


Linkuri asociate: