Portofoliul de produse

O băutură pentru fiecare dintre noi, o companie pentru toți. 

Aceasta este filosofia care ghidează Sistemul Coca-Cola. 


În România, oferim consumatorilor noștri un portofoliu extins de băuturi răcoritoare de cea mai înaltă calitate – inclusiv trei dintre cele mai bine vândute mărci din lume: Coca-Cola, Fanta și Sprite, într-o gamă tot mai diversificată de ambalaje.

  citeste mai multe
Fii parte din echipa noastră!
Coca-Cola HBC România ocupă locul I în topul celor mai doriți angajatori din industria bunurilor de larg consum, conform studiului Cei mai doriți angajatori 2015. 

Un job la Coca-Cola HBC România înseamnă pasiune pentru excelență, lucru în echipă, flexibilitate, spirit de învingător și dinamism. Află cum poți aplica: www.cchbcjobs.ro!

www.cchbcjobs.ro

După noi

După Noi este locul care ne aminteşte că ceea ce suntem, facem şi alegem are un ecou ce va răsuna generaţii după generaţii în urma noastră. Este darul Coca-Cola HBC pentru un viitor mai bun şi reflectă filosofia companiei. Primul capitol se scrie în Ţara Dornelor, o zonă foarte specială pentru Coca-Cola HBC. Este unul din puţinele locuri din ţară unde mediul natural a rămas intact, iar oamenii au rămas autentici (autenticitatea este şi una dintre valorile companiei) şi este, totodată, zona de unde izvorăşte apa pentru produsele Dorna, Dorna Izvorul Alb şi Poiana Negri.
Pentru mai multe detalii click aici

Coca-Cola HBC Integrated Report 2016

Citiți Raportul Anual Integrat pentru 2016 Coca-Cola HBC
Raportul anual #5 oferă informatii detaliate cu privire la performanța atinsă de companie în 2016. Urmărind structura raportului, puteți obține o imagine de ansamblu a rezultatelor, veți înțelege mai bine planurile noastre, precum și obiectivele pentru 2020.