ComunitateaIn fiecare comunitate in care ne desfasuram activitatea ne propunem sa fim un bun vecin si sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii. Aducem beneficii economice prin intermediul activitatilor noastre de afaceri, sprijinind totodata programe comunitare de investitii.

Adaugam valoare economiei locale

Prin activităţile pe care le derulează în România – producţie, ambalare, promovare şi distribuţie, sistemul Coca-Cola stimulează activitatea economică la nivelul întregului lanţ de valoare, atât pentru companiile care operează în amonte, cât şi pentru cele care îşi desfășoară activitatea în aval.În România, sistemul Coca-Cola are puțin peste 1.800 de angajați direcți, în timp ce impactul total - direct și indirect - este de aproximativ 17.500 de locuri de muncă, adică 0,17% din populaţia activă. Cu alte cuvinte, fiecare angajat direct al sistemului Coca-Cola susţine alţi 9 angajaţi în alte ramuri de activitate din economia românească. 

Investitii in comunitate

Sistemul Coca-Cola colaborează constant cu autorităţile, mediul ştiinţific şi academic, dar şi cu societatea civilă pentru a dezvolta programe relevante pentru comunitățile în care își desfășoară activitatea.


Back to top

Alte linkuri