Locul de muncă

Coca-Cola HBC România ocupă locul I în topul celor mai doriți angajatori din industria bunurilor de larg consum, conform studiului Cei mai doriți angajatori 2015 realizat de compania de recrutare Catalyst Solutions, și se numără în primii 10 angajatori preferați, conform topului general.

Suntem dinamici, încrezători și, cel mai important, suntem pasionați de ceea ce facem. Competitivi și exigenți, atitudinea de lider este în ADN-ul culturii noastre. Credem în puterea lucrurilor bine făcute la fiecare nivel și că responsabilitatea, curajul și excelența în execuție sunt elementele cheie ale succesului nostru.

Ne plac provocările, pentru că avem siguranța că alături de echipă vom reuși, pentru că ne ajută să ne evaluăm onest și să ne autodepășim și pentru că fiecare provocare aduce o oportunitate de învățare.

Play to win este modul nostru de a gândi și de a face lucrurile. Zi de zi, la Coca-Cola HBC Romania „jucăm pentru a câștiga”. Ne găsim motivația și inspirația privind în interiorul organizației, la colegii noștri, oameni determinați și pasionați.

Echipa noastră

În România avem o echipa de aproximativ 1.500 de angajați, care își desfășoară activitatea în cele trei fabrici de îmbuteliere (amplasate în Ploiești, Timișoara, Poiana Negri), în sediul din Voluntari și în alte sedii și centre de distribuție din țară. Afacerea Coca-Cola HBC România poate crește doar împreună cu echipa noastră, de aceea investiția în dezvoltarea profesională a fiecărui membru face parte din strategia noastră de business pe termen lung.

Un job la Coca-Cola HBC nu este doar un job, ci o carieră sub semnul excelenței. Ne-am câștigat în timp reputația de „școală de management”, „exportând” în structurile Coca-Cola HBC peste 50 de manageri în poziții de middle și top management din întreaga lume. De asemenea, numeroși manageri de top din mari companii românești și multinaționale și-au început cariera în Coca-Cola HBC.

Un job la Coca-Cola HBC înseamnă totodată recunoașterea competențelor și oportunități de creștere. Astfel, am conceput programe speciale care să ajute angajații să își dezvolte la maximum abilitățile, și să își gestioneze și dezvolte cariera în cadrul companiei noastre.

Noi știm cât este de important echilibrul dintre muncă și viața personală. Astfel, suntem printre primele companii care a implementat programul de “work-life balance” în România. La Coca-Cola HBC Romania, angajații beneficiază de program de lucru flexibil, care oferă posibilitatea de muncă la domiciliu. Angajații eligibili sunt cei pentru care natura muncii şi responsabilitățile permit acest tip de abordare.

Totodată, recunoaștem meritele angajaților noștri prin Recognition@Coke - o serie de premii interne prin care aducem în centrul atenţiei realizările și oamenii din spatele lor și ne arătăm aprecierea față de colegii care ne inspiră.

La nivelul întregii economii românești, Sistemul Coca-Cola susţine cel puţin 16.500 de locuri de muncă (sau 0,2% din totalul forţei de muncă din România). Fiecare loc de muncă la Coca-Cola generează indirect alte 9 slujbe în restul economiei.

Pentru mai multe detalii, vă invităm pe pagina noastră de cariere - https://cchbcjobs.ro/.

Back to top